Samenwerking

bouwgarant
aannedersbedrijf-jans
bouwgarant

Over ons

Over Jan van Ettinger – Metsel- en Tegelwerken

 

Jan van Ettinger is al meer dan 21 jaar werkzaam in de bouwwereld waarvan alweer 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Van Ettinger Metsel- en Tegelwerken is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van luxe badkamers, warme tegelvloeren een mooi betegelde keuken of toilet etc. Van het kleinste mozaik tot en met grootformaat wand- en vloertegels. Tevens leggen wij ook prachtige Castelovloeren. Loodgieterwerk, electra, timmerwerk, stucwerk hebben we allemaal in eigen beheer. In overleg met de opdrachtgever worden projecten van ontwerp tot oplevering begeleid en uitgevoerd. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn de succesfactoren van dit bedrijf.

 

 

Van Ettinger is aangesloten bij Bouwgarant

 

Sinds 2004 werkt Van Ettinger Metsel- en Tegelwerken ( Jan van Ettinger ) intensief samen met Aannemersbedrijf Jans ( Vincent Jans ) welke is aangesloten bij Bouwgarant.

 

 

Van Ettinger Metsel- en Tegelwerken doet ook..

 
Naast metsel- en tegelwerkzaamheden kunt u dus ook bij ons terecht voor o.a. een complete aanbouw, timmerwerkzaamheden, dakkapellen, kozijnen (hardhout / kunstof) , keukens, renovatie projecten, en kleine of grote verbouwingen.

Projecten

Nieuws

Van Ettinger Badkamers - Vandaag vandaag online!

Onze website is online!

Sinds januari 2014 is onze website online!... Lees meer
Bouwgarant - Jan van Ettinger